دانلود word بررسي ويژگي هاي ساختاري، ريخت شناسي، ساختماني و حرارتي نشاسته سورگوم سفيد

لینک دانلود

 دانلود word بررسي ويژگي هاي ساختاري، ريخت شناسي، ساختماني و حرارتي نشاسته سورگوم سفيد دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي ويژگي هاي ساختاري، ريخت شناسي، ساختماني و حرارتي نشاسته سورگوم سفيد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي ويژگي هاي ساختاري، ريخت شناسي، ساختماني و حرارتي نشاسته سورگوم سفيد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي ويژگي هاي ساختاري، ريخت شناسي، ساختماني و حرارتي نشاسته سورگوم سفيد :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :16

در این پژوهش، نشاسته چهار لاین سورگوم سفید به روش خیساندن قلیایی استخراج گردید و ویژگی های شیمیایی و فیزیکی آن ها تعیین شد. درصد پایین پروتئین (%0.36>)، چربی (%0.11>) و خاکستر (%0.53>) نشان دهنده کیفیت مناسب استخراج نشاسته ها بود و درصد آمیلوز لاین های مختلف بین 27 تا 30 درصد بود. در تصاویر میکروسکوپ نوری و الکترونی گرانول های نشاسته سورگوم، عمدتا کروی با قطر میانگین 12mm مشاهده شد. به لحاظ ظاهری، رنگ نشاسته سورگوم کاملا سفید با زاویه فام 103o و اشباعیت 3 درصد بود. الگوی پراش پرتو x نشاسته سورگوم نشان دهنده حضور کریستال نوع A بود و در برخی لاین ها کریستال نوع V نیز مشاهده گردید. همچنین درصد کریستال نشاسته سورگوم لاین های مختلف بین 25 تا 31درصد متغیر بود. مشاهدات DSC نشان داد دمای شروع ذوب کریستال نشاسته بین 69 تا 70 درجه سانتیگراد و دمای حداکثر ذوب بین 73 تا 74 درجه سانتیگراد است و آنتالپی ذوب بین 8-10 J/g تعیین شد آنالیز FTIR نشان داد اگرچه مقدار جذب گروه های عملگر برای نشاسته لاین های مورد مطالعه تفاوت محدودی دارد، اما الگوی جذبی آنها مشابه بود. به طور کلی بین ویژگی های نشاسته های سورگوم لاین های مختلف تفاوت معنی داری مشاهده نشد و ویژگی هایی مشابه با نشاسته ذرت معمولی به عنوان منبع نشاسته تجاری مشاهده گردید.
كلید واژه: سورگوم، پراش پرتو x، طیف فوریه مادون قرمز، کالری متری روبشی افتراقی، نشاسته

توضیحات بیشتر