دانلود word بررسي اثر حلال هاي مختلف بر استخراج کاروتنوئيدهاي داراي فعاليت آنتي اکسيداني از کدو حلوايي

لینک دانلود

 دانلود word بررسي اثر حلال هاي مختلف بر استخراج کاروتنوئيدهاي داراي فعاليت آنتي اکسيداني از کدو حلوايي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي اثر حلال هاي مختلف بر استخراج کاروتنوئيدهاي داراي فعاليت آنتي اکسيداني از کدو حلوايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي اثر حلال هاي مختلف بر استخراج کاروتنوئيدهاي داراي فعاليت آنتي اکسيداني از کدو حلوايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي اثر حلال هاي مختلف بر استخراج کاروتنوئيدهاي داراي فعاليت آنتي اکسيداني از کدو حلوايي :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :13

کدو حلوایی از جمله محصولات کشاورزی است که علیرغم قیمت بسیار پایین، به عنوان منبع غنی از انواع کاروتنوئیدها که خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی دارند، شناخته می شود، بر این اساس در این پژوهش به منظور استخراج کاروتنوئیدها از کدو حلوایی که به چهار حالت خام، پخته، خشک شده و یا پخته و خشک شده بودند، از حلال های مختلفی نظیر هگزان، استون، اتانول، نسبت 1:1 و نسبت 1:1:1 حجمی هر یک از حلال ها استفاده شد. در ادامه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره های کاروتنوئیدی حاصل شده نیز بر مبنای قدرت مهارکنندگی DPPH اندازه گیری و محاسبه گردید. بررسی نتایج نشان داد که حلال های مختلف اثر معنی داری بر استخراج کاروتنوئیدها از نمونه های مختلف کدو حلوایی داشته اند (p<0.05) به طوری که بیشترین استخراج کاروتنوئیدها با استفاده از حلال هگزان در کدوی پخته و خشک شده برابر با 16.74 میکروگرم/ گرم حاصل گردید که پس از آن نسبت1:1 (حجمی) از حلال های هگزان: استون بیشترین توانایی استخراج کاروتنوئیدها را در تمامی نمونه های کدو از خود نشان دادند. از لحاظ فعالیت آنتی اکسیدانی نیز اثر حلال در تمامی عصاره های کاروتنوئیدی استحصال شده معنی دار بود (p<0.05) که عصاره کدوی خام به دست آمده از نسبت 1:1 (حجمی) هگزان: استون، فعالیت مهارکنندگی DPPH قابل توجهی را از خود نشان داد (%63.14).
كلید واژه: کدو حلوایی، استخراج، کاروتنوئید، قدرت مهارکنندگی DPPH، حلال آلی

توضیحات بیشتر